Våren – Sommaren 2006

1 febr

Föredrag med Veronica Holmén

Prisma

Nytillträdda stadsträdgårdsmästaren Veronica Holmén berättar om sin roll som stadsträdgårdsmästare och hennes framtidsvisioner för det gröna Karlskoga

23 mars

Årsmöte

Rävåskyrkan

Marco Åkesson från Lindesbergs plantmarknad pratar om växters härdighet, möjligheter och utmaningar i vårt klimat.

Biodling och äpplemusteri

Prisma

Hur viktiga är våra bin? Vad innebär det att ha biodling hemma? Silvana Sartor berättar.

Christina Larsson berättar vad vi kan göra med våra äpplen på hösten.

Plantmarknad Trädgård & Café i Lindeberg

kl. 16.30

Samling Sjöviksplan

Plantmarknaden i Lindesberg håller öppet till kl 20.00 för trädgårdsföreningen. Vi får 30% rabatt. Kom ihåg medlemskortet.

Plantmarknad

kl. 9.00-13.00

Loviselundsskolans gård

Här finner du ett stort utbud plantor från duktiga amatörer och professionella försäljare.

Lindesbergs plantmarknad

kl. 16.30

Samling Sjöviksplan

Kvällsresa/möte hos Lindesbergs plantmarknad.

Endagsresa till Värmland

kl. 8.30

Busstation Karlskoga

Vi besöker privata trädgårdar och handelsträdgård. Vi äter i fyren i Säffle. Kostnad ca 400 kr. Medtag fikakorg.

12 aug

Rolands plantskola

kl. 17.00

Samling Sjöviksplan

Här har vi ett bra tillfälle att hitta fina plantor till våra trädgårdar till förmånliga priser.