Nytt från oss

Senaste nyheter och information

Skörda regnvatten

Den 27 januari anordnade trädgårdsföreningen, i samarbete med Karlskoga Naturskyddsförening, en intressant föreläsning där Eva Mathiasson talade om hur vi kan ta till vara regnvattnet för att bevattna våra trädgårdar. Ett 70-tal personer var samlade för att lyssna på föredraget, fika och kanske hämta hem en vinst från lotteriet.

Eva Mathiassons bok “Skörda regnvatten” finns att låna på biblioteket.

Läs mer om vår föreningen eller kontakta oss

Karlskoga Trädgårdsförening

Karlskoga Trädgårdsförening grundades 1942 och trädgårdsintresset har sedan dess varit stort. Föreningen vill både vårda sina traditioner och vidareutvecklas. Karlskoga Trädgårdsförening verkar för att samla trädgårdsintresserade i Karlskoga med omnejd att fördjupa sig i sitt intresse och att njuta av sin trädgård. Även du som inte har någon trädgård men är intresserad av växter och odling är välkommen som medlem.

Karlskoga Trädgårdsförening har ca 300 medlemmar och vi blir gärna ännu fler!

Du kan läsa mer om oss eller kontakta oss vid frågor

Följ oss gärna på Facebook!