Nytt från oss

Senaste nyheter och information

Senaste aktiviteten – Bergslagscenter

Den 6 december – i adventstid – besökte ett 20-tal medlemmar Bergslagscenter där vi fick tillfälle att, efter besökstid, handla växter och plantera julgrupper.  Ett återkommande evenemang där vi får glädje av medlemskapet i föreningen i form av rabatt på inköpen.

Karlskoga trädgårdsförening – Månadens förening januari 2019

Karlskoga trädgårdsförening har blivit utsedd till ”Månadens förening” av Möckelnföretagarna i januari 2019.

Vi presenterar vår verksamhet med film, foldrar och information i pauserna när BIK Karlskoga möter Karlskrona HK den 16 januari kl. 19.00.

Läs mer om våran föreningen eller kontakta oss

Karlskoga Trädgårdsförening

Karlskoga Trädgårdsförening grundades 1942 och trädgårdsintresset har sedan dess varit stort. Föreningen vill både vårda sina traditioner och vidareutvecklas. Karlskoga Trädgårdsförening verkar för att samla trädgårdsintresserade i Karlskoga med omnejd att fördjupa sig i sitt intresse och att njuta av sin trädgård.

Karlskoga Trädgårdsförening har ca 300 medlemmar och vi blir gärna ännu fler!

Du kan läsa mer om oss eller kontakta oss vid frågor