Karlskoga Konsertförening

Karlskoga Konsertförening vill erbjuda ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Detta är möjligt tack vare skickligt och engagerat arbete av Kulturskolans lärare, elever och framför allt medlemmarna i vår egen symfoniorkester.

Vi gläds åt den goda publiktillströmningen det positiva gensvaret. Vi hoppas att vårt konsertprogram Våren 2019 ska tilltala dig, så boka redan nu in konserterna i din kalender och ta med vänner och bekanta så att fler för sköna musikupplevelser. På så sätt hjälper du oss också att upprätthålla kvalitet och omfattning på vår verksamhet.
Några av er kanske vill engagera er i konsertföreningens arbete, kontakta då på enklaste sätt någon i styrelsen.

Vi ses och hörs,
Karlskoga Konsertförening

MEDLEMSKAP OCH BILJETTER

Medlemskap kostar endast 180:-/spelår. Vårt bankgironummer är 5543-4658. Meddela gärna namn och adress vid inbetalning!
Som medlems får du 40:- rabatt till de konserter där inget annat anges.

PROGRAM

KONTAKTA OSS

Hur kan vi hjälpa dig? Här hittar du kontaktinformation till oss eller skicka oss ett meddelande.