Karlskoga Brukshundklubb

* Agilitykurs nybörjare
* Grundkurs för träning

Tisdagsträningarna med skott

Nu drar vi igång med de öppna tisdagsträningarna 🙂

Under perioderna 11 april – 4 juli kommer det finnas en Tisdagsvärd i gul reflexväst på plats. Den här personen kommer vara behjälplig på planen vid behov och kan även svara på ev frågor.

Tisdagsvärden kommer finnas där mellan ca 18:30-20. OBS Skott kan förekomma mellan 18:30-19:00!

Cafeterian är öppen men INTE bemannad de tisdagar då vi har tisdagsvärd.  Det kommer finnas färdigbryggt kaffe sam varierade godsaker att avnjuta mellan eller efter träningspassen.

Valborgsmässofirande

Söndagen den 30 april är det dags för valborgsmässofirande på klubben! Kom du också och fira in våren med oss!

Samling 18:30 ute vid klubbstugan. Grillen kommer vara tänd och det kommer att finnas korv med bröd till försäljning. Det blir även en tipspromenad.  Den stora brasan tänder vi vid 19:00. Klubben bjuder på kaffe och vårbakelse.

Trivselkommittén  hälsar alla hjärtligt välkomna!!