Lite föreningsinformation!

Som några av er säkerligen redan vet så har vår Tävlingsledare Stig valt att kliva åt sidan då han längre inte orkar med att driva tisdagstävlingarna i pimpel och mete. Föreningen söker nu någon ny eller några nya som kan tänkas sig att ta ansvar för detta. Vid intresse så kontakta vår ordförande Kjell Korp.

Idag den 10/6 så skulle klubbmästerskapet i mete ha varit, vi har valt att skjuta på denna tävling och vi återkommer efter midsommar när det blir av och var det blir av.

För att få igång mer aktivitet i föreningen så måste många fler ställa upp och bidra med små saker, som det är idag så är vi ett fåtal som måste göra allt och tillslut så rinner energin ut hos de med och då blir inget gjort tyvärr.

Styrelsen tar gärna emot idéer på hur vi skall kunna utveckla och eventuellt bredda vår verksamhet.

Ha en fortsatt härlig sommar

//Styrelsen