Utbildning i HLR

Hjärtstopp – ett hjärta i kaos

Varje år drabbas ca 10 000 personer av plötsligt hjärtstopp utanför sjukhus i Sverige. Behandling påbörjas på ca 5 000. Årligen räddas ca 500 människor till livet efter plötsligt oväntade hjärtstopp utanför sjukhus. Plötsligt hjärtstopp kan drabba vem som helst. Det kan vara en familjemedlem, en kollega, en medmänniska på gatan eller en nära vän, ung som gammal. Se till att du är förberedd på det oförberedda! Lär dig Hjärt-Lung Räddning.

På föreningen funkis finns två utbildade HLR instruktörer.

Grundutbildningar:

Vuxen-HLR (inkl hjärtstartare och luftvägsstopp)

Barn-HLR

Vi utbildar i grupper, enskilt, privat personer eller till företag. Vi kan hålla utbildningarna på plats hos er i era lokaler eller i våra egna lokaler om så önskas.

Kontakta Anki  Andersson på 070-4162744 el. annchristin.andersson@karlskoga.se för mer information.