Bli medlem

För att få ta del av Funkis olika sysselsättningar och aktiviteter, vill vi att du löser att medlemskap hos oss.

Vi erbjuder tre stycken typer av medlemskap.

Arbetsmedlem

Att vara arbetsmedlem kostar 20 kr per år. Detta medlemskap är till för dig som kommer att vara hos Funkis frekvent, och som har en plan för arbete/sysselsättning. Som arbetsmedlem får du också delta i alla våra aktiviteter, helt kostnadsfritt.

Fritidsmedlem

Att vara fritidsmedlem kostar 50 kr per år. Som fritidsmedlem har du ingen plan för arbete, utan du besöker Funkis när du själv känner för det. Du får också delta i alla våra aktiviteter, men står själv för eventuella kostnader som aktiviteterna medför.

Stödmedlem

För dig som önskar stödja Funkis, finns möjligheten att bli stödmedlem. Det kostar 100 kr per år. Du får du också delta på årsmötet.

Sponsormedlem

Både företag och privatpersoner kan välja att bli sponsorer. Ett sponsormedlemskap kostar från 500 kr per år.