Föreningen Funkis

Till Funkis är alla välkomna, oavsett vart du kommer ifrån.

Föreningen Funkis

OBS! Hemsidan byggs för närvarande om!
Om du söker information om föreningen kan du lättast skicka ett mail till webb@foreningenfunkis.se

I annat fall är du välkommen in i röran!

// Björn, webbansvarig

På Funkis jobbar vi efter att utforma arbete och verksamhet så mycket som möjligt efter de önskningar som deltagarna har. Som medlem i föreningen har man en övergripande insyn i så väl ekonomi som planering och genomförande.

Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Örebro Läns Landsting.

Alla pengar vi får in på våra arbeten ska gå tillbaka till medlemmarna.
Vi försöker göra en aktivitet per vecka, och 3 gånger om året lite större saker, så som resor eller något annat kul.

Är Funkis en verksamhet som du skulle vilja delta i? Ring och boka ett studiebesök.

Till Funkis är alla välkomna, oavsett vart du kommer ifrån.

Bli Medlem

uppbyggnad

Uppdatering av hemsidan

Nytt år, ny hemsida!

Just nu pågår en uppfräschning av hemsidan där gamla verksamheter som ej längre bedrivs tas bort och nya läggs till.

Ha gärna tålamod med att saker kan vara lite rörigt ett tag framöver!