Veckans Händelser

Affischer

Fair Trade katalog

Föreningarnas fair trade katalog är en katalog som innehåller fairtrade-märkta och rättvist handlade produkter. Möckelnföreningarna har i samarbete med The House of Fair Trade skapat Fair Trade-katalogen. Vår tanke är att föreningar ska ges möjlighet att tjäna pengar till sin förening samtidigt som de stödjer en god sak. Det är väl utvalda produkter av kaffe, te, choklad och kryddor. Föreningens förtjänst är hela 30 % av försäljningssumman!

Är din förening intresserad av att sälja produkter ur katalogen eller vill veta mer – Kontakta någon av nedanstående.

Maud Nilsson
          Verksamhetssamordnare
          maud.nilsson@mockelnforeningarna.net

Andreas Molin