Veckans Händelser

Affischer

Föreningarnas dag i Nobelhallen!

Den 25 oktober är det, i samband med BIK Karlskoga-Västervik, åter dags för Månadens förening. I samband med det bjuder BIK Karlskoga in alla föreningar till en ”Föreningarnas Dag” i Nobelhallen i samarbete med Möckelnföreningarna. Ett ypperligt tillfälle att visa upp er förening!

Alla aktiva + fem stycken ledare i er förening har FRI ENTRÉ till denna match. Vi hoppas verkligen att ni vill komma och visa upp er förening.

Ni får gärna komma med förslag, kanske en unik text med hur ni vill att vi ska presentera just er förening. Ni får gärna också skicka med några bilder som vi kan använda oss av på mediekuben när er förening presenteras.

Vill er förening till och med bli presenterad på isen?
    Då kan vi lösa det, hojta till i så fall!

Varför inte klä er i träningsoverallerna eller i matchtröjorna för att synas lite extra? Det avgör ni själva!

Skicka gärna denna information vidare i er förening.

Är er ni intresserade av att delta?
    Anmäl er då till jakob@bikkarlskoga.se eller emil.lundkvist@mockelnforeningarna.net senast den 20/10.

Jag önskar att ni meddelar ungefär hur många ni blir, antal aktiva/ledare.

Varmt välkomna!

Jakob Bengtzén