Veckans Händelser

Affischer

Kultur- och föreningskalaset!

Den 26 maj slår vi ihop Kulturkalaset och Föreningsdagen och blir Kultur- och föreningskalaset! På förmiddagen håller vi till vid Näset och under eftermiddagen vid Bofors stationsområde.

Medarrangör

Kalaset är ett ”knytkalas” där vi bjuder in aktörer att delta och därmed bli medarrangörer. Alla som medverkar bidrar med sitt inslag. Vi hoppas det blir en dag med spännande prova-på-aktiviteter, uppvisningar, musik, dans och teaterinslag. Vidare hoppas vi på intressanta föreläsningar och utställningar.

Karlskoga kommun och Möckelnföreningarna har samordningsansvaret för Kultur- och föreningskalaset men varje medverkande aktör står som ansvarig för sin del.

Områden

Näset ligger naturskönt vid Möckelns strand med stora ytor att visa upp sin förening eller organisation på, samtidigt som det är ett tillfälle att erbjuda prova-på-aktiviteter och rekrytera nya medlemmar.

Bofors stationsområde är ett vackert kulturområde. Där finns bl.a. en park, arbetarmuséet Gråbo, två stationshus och café. Tillgången till lokaler under tak är begränsade men det finns gott om utrymme i parken.

Anmälan

Vi hoppas att er förening/verksamhet/organisation vill vara med under denna dag och det är nu dags att börja anmäla sig. Anmälan sker senast 29 april på: www.mockelnforeningarna.se/kulturochforeningskalaset/anmalan

Näset: Marina Sjödahl, 0586 – 614 20, marina.a.sjodahl@karlskoga.se

Bofors stationsområdet: Emil Lundkvist, 070 – 202 13 35, emil.lundkvist@mockelnforeningarna.net