Veckans Händelser

Digitala Tjänster

Kontaktuppgifter för beställning, förfrågan eller annan information

E-post:
    maud.nilsson@mockelnforeningarna.net

Telefon:
    Maud Nilsson: 072-2479906

Ni kan även ringa till Emil Lundkvist: 070-2021335

Webbsida

Som förening får ni en gratis hemsida med fri support och fri handledning när ni ansluter er till Möckelnföreningarnas portal. Vi utgår ifrån en mall med en mängd olika redigeringsinställningar för att kunna göra er sida så individuell som möjligt.

Utan kostnad

Logotyp

I priset ingår ett unikt logotypförslag framtaget för att passa just er förening.  Den färdiga logotypen levereras sedan som olika typer av filer för att fungera för både tryck som för webb.

•  3 Logotyputkast
    • Upp till 5 ändringar
    • Vektorgrafiska filer för tryck

1000:-

Affisch

Ni får en enkel affisch designad efter era önskemål. Den färdiga affischen levereras sedan som olika typer av filer för att fungera för både tryck och webb.

600:-

Fotografering

Vi kommer ut och fotograferar er förening. Det kan vara allt från att vilja dokumentera ett evenemang till att få fina bilder på verksamheten.

•  30 utvalda bilder
    • 1 timmes fotografering
    •  alla bilder får användas fritt

1000:-

Vi kan även hjälpa till med andra design-uppdrag så som t.ex. programblad, reklambanners, presentkort eller liknande. Hör av er så tittar vi på det!