190324 hade vi vårens temakväll, den gick i cowboyens tecken. Vi var ? som var med denna kväll. Kvällen bjöd på countrymusik och massor med fina utklädningar, hattar, snusnäsdukar, kjolar, boots. Styrelsen hade dekorerat lokalen i country stil med bar, hästparkering och klubben bjöd på kladdkakemuffins och amerikanska kakor. Anders dansade lite linedance med oss innan vi hade fått fram resultatet på röstningen av kvällens bäst klädda man och kvinna. Det blev Jonas Blomberg och Else Mathisen som vann med sina sporrar och fina utstyrslar.

190310 hade klubben årsmöte med 25 medlemmar och 4 personer utan rösträtt närvarande. Mötet diskuterade en motion från en medlem angående terminsbetalning. Klubben bjöd på fika efter mötet.