Degerfors Dansklubb

Musiken skalla en trevlig danskväll åt alla

Väskor med tryck

Degerfors dansklubb kommer att göra en beställning på väskor med tryck. Fram till den 21 april går det att beställa väskorna.

Är du intresserad så finns beställningslista på söndagsdanserna eller så kontaktar du styrelsen så ordnar vi det.

Anmälan

Nu är det dags att anmäla sig till Mjölby dansresa och Motalabuggen. Vi har fått ihop ett gäng både till Mjölby och Motala, men så klart vill vi vara fler, så häng på och anmäl er.

Mjölby dansmara är den 27 april, anmälan finns på söndagsdanserna eller kontakta styrelsen.

Motalabuggen är den 11 maj, anmälan finns på söndagsdanserna, senast den 21 april måste vi ha er anmälan för att hinna trycka tröjorna.

j

Årsmöte 10 mars

Den 10 mars har vi årsmöte under ordinarie dans, klockan 19:00

Klubben bjuder på fika.

Dansresa Mjölby 27 april

Häng på en dansresa till Mjölby med Degerfors dansklubb, mer info och anmälan finns på söndagsdanserna

Dressinåkning 1 juni

Den 1 juni är det dags för årets dressinåkning, mer info och anmälan finns på klubbens söndagsdanser

Nu är dansen i full gång

hjärtligt välkomna till våra söndagsdanser i danshallen, se evenemangen på hemsidan för mer information

Degerfors dansklubb dansar på BIK match

På onsdag är Degerfors dansklubb månadens förening på BIK matchen i Nobelhallen. I paus kommer några av oss att ge oss ut på isen för att göra en dansuppvisning. Klubben kommer att dela ut flygblad och en film om klubben kommer att visas. Klockan 19:00 börjar matchen.