Degerfors Dansklubb

Musiken skalla en trevlig danskväll åt alla

Dataskyddsförodningen GDPR

Den nya GDPR(dataskyddsförordningen) inträde den 25 maj. GDPR är ett försök att reglera hur data som gäller enskilda individer får behandlas inom EU. Förordningen syftar till att införa ett nytt tänkande där en central idé är att säkerställa den enskilda individens möjlighet till kontroll över sina egna personuppgifter.

I enlighet med den informerar vi dig om hur Degerfors dansklubb hanterar dina personuppgifter. Vi upprättar ett medlemsregister på våra medlemmar en gång om året, där vi använder oss av förnamn, efternamn, adress, telefonnummer och mailadress. Syftet med dessa uppgifter är att vi använder oss av dem för att kunna kontakta dig kring klubbens verksamhet. Uppgifterna sparas i klubben så länge du är medlem eller längst till föreningens upplösning. Rätt att använda klubbens medlemsregister har styrelsens kassör och sekreterare. Du kan när som helst be att få ta del av eller ändra eller återta dina registrerade uppgifter hos oss. Det gör du genom att medddela sekreteraren.

Behöver du mer information hittar du det på: https://www.datainspektionen.se/

25 års jubileum

Degerfors dansklubb 25 år

Tack till er som var med och firade Degerfors dansklubbs 25 års jubileum. Bilder från kvällen ligger nu under bildarkiv. 🙂

Informationsspridning

Nu jobbar vi mer aktivt med att sprida information om klubben och söndagsdanserna! 🙂 Hjälp oss gärna genom att berätta att vi finns och vart vi finns! Ju fler vi är desto roligare är det 🙂 Finns det något ställe där ni tycker det ska sitta en lapp säg till!!!

20150904_0929531

Gamla och nya bilder

Degerfors dansklubb söker gamla och nya bilder från klubben. Har du/ni några bilder som du/ni kan leta fram och vill dela med er så tar vi tacksamt emot dem. Spelar ingen roll vilket det är fotografier eller digitala bilder, fotografierna lånar jag bara och scannar in.

Hör av er till: Mia 070-25 44 984 eller via mail: miaholm@telia.com

Tack på förhand!

Slogan

Nu är slogan tävlingen avgjord och vinnare blev Anders Jansson med sitt bidrag