Veckans Händelser

Affischer

Annonsera

Nå ut med ditt budskap

Nu kan ni som företag nå ut med ert budskap och samtidigt stödja Möckelnföreningarnas webbportal och anslutna föreningar.

Med få annonser och välintegrerade format har vi hittat ett koncept som verkligen funkar. Ni syns på portalens första sida och på föreningarnas egna hemsidor!

Erbjudande

Om ni är ett av de första företag som köper annonser hos, låter vi er behålla annonsplatsen året ut!.

Reklampaket

Håll muspekaren över de olika bilderna för respektive reklampaket för att se positioneringen av annonsen, både för portalsida och föreningssidorna.

LILLA PAKETET Pris: 1500:-

DELAD INSIDER På portalen
Storlek: 145×145
Vår Delad Insider ligger i högerspalten på alla sidor på portalen tillsammans med 5 andra lika stora annonser.

NEDRE REKTANGEL På föreningssidan
Storlek: 1140×48
Vår Nedre rektangel ligger längst ner ovanför footern på alla föreningssidor. Ett prisvärt sätt att nå väldigt många Karlskogabor.

MELLANPAKETET Pris: 4000:-

KVADRAT På portalen
Storlek: 225X225
Ett mycket trevligt format med hög synlighet och en hög yta att arbeta med. Annonsens visas tillsammans med en annan annons.

INSIDER På föreningssidan
Storlek: 300×280
Vår Insider ligger i högerspalten på alla sidor på portalen. Formatet ligger oavsett plats alltid i relation till en viktig informationsmodul för majoriteten av besöken på portalen.

STORA PAKETET Pris: 8000:-

SKYSKRAPA På portalen
Storlek: 300×640
Ett mycket trevligt format med hög synlighet och en hög yta att arbeta med.

PANORAMA På föreningssidan
Storlek: 1024×86
Vår Panorama är placerad högst upp på sidan vilket ger Panoraman ett otroligt högt OBS-värde.

Om ni är intresserade av att köpa annonsplats hos oss, gå till kontaktsidan!