Veckans Händelser

Affischer

På tapeten! Senaste nyheter

Tävlingens vinnare!

Publicerad den 27 juni, 2018 Av:

Under Karlskogafesten fanns det möjlighet att delta i en frågetävling vid Möckelnföreningarnas bord, och nu vill vi presentera vinnarna! Av totalt 27 tävlande hade 13 stycken alla rätt och genom vår utslagsfråga ”Hur många M&M´s finns i glasburken?” har vi hittat en solklar vinnare. (Rätt svar var 357 stycken.)

Förstapriset går till Lucia F. som gissade på 356 karameller. Grattis till ditt prova-på-dyk med Sportdykarklubben, Lucia!

Andrapriset består av ett presentkort på två lunchmåltider hos Restaurang Prisma och går till Per Erik J. med en gissning på 370 karameller. Smaklig måltid, Per Erik!

Tredjepriset består av självaste karamellburken och går till Nina L.

med gissningen 372 karameller. Hoppas du är sötsugen, Nina!

Vinnarna i tävlingen är kontaktade, och vi vill passa på att tacka alla för deltagandet!

Ha en skön sommar!