Veckans Händelser

Affischer

På tapeten! Senaste nyheter

Avslutningskonsert – Kultur- och föreningskalaset

Publicerad den 18 maj, 2018 Av:

Efter en heldag på Kultur- och föreningskalaset, med mingel bland alla spännande inslag på såväl Näset som Bofors Stationsområde, vill vi fira med en härlig avslutningskonsert! I Röda ladan på Bofors Stationsområde får du under två timmar njuta av dans och musik med start klockan 16.00. Förhandsbiljetter finns att hämta på Karlskoga Bibliotek redan från och med fredagen den 18 maj, och om det finns platser kvar kan du också hitta biljetter under kalasdagen både nere vid Näset och på Bofors Stationsområde.

Om du redan nu är nyfiken på vilka som kommer att uppträda under konserten hittar du mer information på vår hemsida www.kulturochforeningskalaset.se.

Biljetterna kostar ingenting – vi vill bara att du kommer och njuter med oss!

Vi hörs mellan tonerna!