Veckans Händelser

15

Jan

 • NOLSOKNA BYALAG:Yoga

16

Jan

  17

  Jan

   18

   Jan

    19

    Jan

     20

     Jan

     21

     Jan

     På tapeten! Senaste nyheter

     Erbjudande till föreningar om uppdrag från Karlskoga kommun

     Publicerad den 8 december, 2017 Av:

     Individer som står långt ifrån arbetsmarknaden har möjlighet att få arbeta, praktisera eller arbetsträna i en förening. Möjligheten till arbete, sysselsättning, gemenskap och sammanhang kan ha stort värde för individen och samtidigt bli en värdefull tillgång för föreningen. Karlskoga kommun kan erbjuda personer som har behov av sysselsättning att få göra detta i en förening. Med anledning av detta söker Karlskoga intresserade föreningar. Två olika arbets- och sysselsättningsformer erbjuds:

     1. Extratjänster i välfärden

     Socialförvaltningen i Karlskoga kommun kan, via arbetsförmedlingens anställningsstöd extratjänster i välfärden, vara föreningar behjälpliga i matchning och administration kring sysselsättningsformen.

     För mer information och intresseförfrågan kontakta:

     Anne Jansson 070-416 23 20, Karlskoga kommun

      

     2. Sysselsättningsplatser

     Den som varit borta länge från arbetsmarknaden och som behöver få tillgång till en meningsfull sysselsättning kan erbjudas sysselsättningsplats. Karlskoga kommun söker föreningar som kan erbjuda personer i behov av detta ett sammanhang. Kommunen är föreningen behjälplig i processen kring matchning och administration.

     För mer information och intresseförfrågan kontakta:

     Maria Nyberg 0586-612 98, Karlskoga kommun

      

     Samtalsgrupper

     Socialförvaltningen i Karlskoga kommun har identifierat behov av samtalsgrupper för personer med psykisk ohälsa. Karlskoga kommun söker med anledning av detta föreningar med verksamhet och kompetens på området som är intresserade av att arrangera samtalsgrupper med en vilja att diskutera psykisk hälsa.

     För frågor och intresseförfrågan kontakta:

     Nils Varg 0586-622 59, Karlskoga kommun

      

      

     Emil Lundkvist

     Verksamhetsledare Möckelnföreningarna

     070-202 13 35

     emil.lundkvist@mockelnforeningarna.net

      

               

     Annons