Veckans Händelser

20

Nov

21

Nov

22

Nov

23

Nov

24

Nov

  25

  Nov

   26

   Nov

   Affischer

   På tapeten! Senaste nyheter

   Öppet Forum – Civilsamhället och publika evenemang

   Publicerad den 20 juni, 2017 Av:

   Plats: Karlskoga bibliotek, hörsalen

   Datum: Tisdag 5 september 2017

   Tid: 18:00

   Bakgrund

   Civilsamhällets organisationer står för en betydande del av de publika evenemang som skapas och erbjuds i Karlskoga. Allt från konserter, teaterföreställningar, idrottsevenemang till konferenser och seminarier arrangeras av civilsamhällets organisationer. Civilsamhället är därigenom också en viktig aktör då det gäller besöksnäringen i Karlskoga.

   Ett antal evenemang är breda gemensamma samarrangemang där ideella organisationer bjuder in, och bjuds in, att delta och medverka med sin del i ett större sammanhang. Exempel på dessa är Kulturkalaset i Karlskoga, Världen Låter och Föreningsdagen som alla ägde rum under våren 2017.

   Öppet Forum

   Styrgruppen för Världen Låter har diskuterat hur och om det är möjligt att finna en bättre samordning och samverkan mellan arrangemangen. T.ex. genom att de äger rum vartannat år eller att några arrangemang slås samman. Styrgruppen för Världen Låter bjuder därför in intresserade att medverka i ett samtal kring detta!

   Välkommen!

   Styrgruppen för Världen Låter:

   Peter Carell – Projektledare Världen Låter
   Elaine Lindblom – Rektor Karlskoga folkhögskola
   Marie-Louise Naucler – Ordförande Karlskoga konsertförening
   Anna Nordlund – Förvaltningschef Karlskoga kommun
   Emil Lundkvist – Verksamhetsledare Möckelnföreningarna

    

   Ingen föranmälan krävs

   Frågor? Kontakta:

   Emil Lundkvist, Verksamhetsledare Möckelnföreningarna

   070-2021335

   emil.lundkvist@mockelnforeningarna.net

    

    

    

    

    

   Annons