Veckans Händelser

19

Feb

 • NOLSOKNA BYALAG:Yoga

20

Feb

  21

  Feb

   22

   Feb

   23

   Feb

    24

    Feb

    25

    Feb

    På tapeten! Senaste nyheter

    Öppet Forum – Civilsamhället och publika evenemang

    Publicerad den 20 juni, 2017 Av:

    Plats: Karlskoga bibliotek, hörsalen

    Datum: Tisdag 5 september 2017

    Tid: 18:00

    Bakgrund

    Civilsamhällets organisationer står för en betydande del av de publika evenemang som skapas och erbjuds i Karlskoga. Allt från konserter, teaterföreställningar, idrottsevenemang till konferenser och seminarier arrangeras av civilsamhällets organisationer. Civilsamhället är därigenom också en viktig aktör då det gäller besöksnäringen i Karlskoga.

    Ett antal evenemang är breda gemensamma samarrangemang där ideella organisationer bjuder in, och bjuds in, att delta och medverka med sin del i ett större sammanhang. Exempel på dessa är Kulturkalaset i Karlskoga, Världen Låter och Föreningsdagen som alla ägde rum under våren 2017.

    Öppet Forum

    Styrgruppen för Världen Låter har diskuterat hur och om det är möjligt att finna en bättre samordning och samverkan mellan arrangemangen. T.ex. genom att de äger rum vartannat år eller att några arrangemang slås samman. Styrgruppen för Världen Låter bjuder därför in intresserade att medverka i ett samtal kring detta!

    Välkommen!

    Styrgruppen för Världen Låter:

    Peter Carell – Projektledare Världen Låter
    Elaine Lindblom – Rektor Karlskoga folkhögskola
    Marie-Louise Naucler – Ordförande Karlskoga konsertförening
    Anna Nordlund – Förvaltningschef Karlskoga kommun
    Emil Lundkvist – Verksamhetsledare Möckelnföreningarna

     

    Ingen föranmälan krävs

    Frågor? Kontakta:

    Emil Lundkvist, Verksamhetsledare Möckelnföreningarna

    070-2021335

    emil.lundkvist@mockelnforeningarna.net

     

     

     

     

     

    Annons